Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και η ΟΝΝΕΔ στηρίζουν τη νέα ψηφιακή δράση ενημέρωσης για τα Άτομα με Διαβήτη

Με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διαβήτη και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας η 14η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για τον Διαβήτη, μια χρόνια νόσο από την οποία πάσχουν στις μέρες μας τουλάχιστον 300.000.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Φέτος, η Διεθνής Ομοσπονδία Διαβήτη αφιερώνει την Παγκόσμια Ημέρα στο νοσηλευτικό προσωπικό, που συμβάλλει καθοριστικά στην υποστήριξη των ασθενών παρέχοντας τους συνεχή φροντίδα.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και η ΟΝΝΕΔ αγκαλιάζουν την πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων-Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) «Βάζουμε Τρίποντο στην Υγεία», με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τη νόσο μέσω του social gaming. Πρόκειται για ένα online παιχνίδι γνώσεων μέσω ψηφιακής εφαρμογής, όπου οι συμμετέχοντες μέσα από διαδραστικά quiz μαθαίνουν για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, την υγιεινή διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής Diabetes Quiz Academy, την οποία μπορούν όλοι να κατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet (απαιτείται εγγραφή στο site https://sites.google.com/compettia.com/diabetes-awareness-association), όλοι έχουμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Ομοσπονδίας.

Παίρνουμε μέρος, λοιπόν, σε αυτή την καινοτόμα πρωτοβουλία και καλούμε όλους τους φοιτητές να την στηρίξουν, κατεβάζοντας την εφαρμογή και συμμετέχοντας στο παιχνίδι, ώστε να ενημερωθούμε πλήρως για τις συνέπειες αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης της νόσου. Σκοράρουμε και εμείς ψηφιακά βάζοντας τρίποντο στην υγεία!

Περισσότερα...

Thank you for your upload

Σχολή