Εδώ και κάποιους μήνες έχει ξεκινήσει παγκοσμίως η εμβολιαστική εκστρατεία κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Στις εξαντλητικές συνθήκες που βιώνουμε, το εμβόλιο αποτελεί το πιο δυνατό «όπλο» για την ταχύτερη επιστροφή στην κανονικότητα. Καθημερινά γίνεται ένας θλιβερός απολογισμός κρουσμάτων και νεκρών, με αποδέκτη την ελληνική κοινωνία. Είναι επιτακτική η ανάγκη ο καθένας από εμάς να  συμβάλλει στην δημιουργία του πολυπόθητου «τείχους ανοσίας». Όπως είναι ευρέως αποδεκτό από την επιστημονική κοινότητα έχοντας εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού με τις δύο δόσεις είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί και η τρίτη δόση του εμβολίου με στόχο την ενίσχυση των αντισωμάτων του οργανισμού.   Ως υπεύθυνη παράταξη που απαρτίζεται από χιλιάδες φοιτήτριες και φοιτητές με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και τη διατήρηση της «ελευθερίας» που στερηθήκαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια, αντιληφθήκαμε τη σημασία της εμβολιαστικής κάλυψης και αποφασίσαμε να «επικοινωνήσουμε» τις τεκμηριωμένες απόψεις των ειδικών με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Εδώ και κάποιους μήνες έχει ξεκινήσει παγκοσμίως η εμβολιαστική εκστρατεία κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Στις εξαντλητικές συνθήκες που βιώνουμε, το εμβόλιο αποτελεί το πιο δυνατό «όπλο» για την ταχύτερη επιστροφή στην κανονικότητα. Καθημερινά γίνεται ένας θλιβερός απολογισμός κρουσμάτων και νεκρών, με αποδέκτη την ελληνική κοινωνία. Είναι επιτακτική η ανάγκη ο καθένας από εμάς να  συμβάλλει στην δημιουργία του πολυπόθητου «τείχους ανοσίας». 

Όπως είναι ευρέως αποδεκτό από την επιστημονική κοινότητα έχοντας εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού με τις δύο δόσεις είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί και η τρίτη δόση του εμβολίου με στόχο την ενίσχυση των αντισωμάτων του οργανισμού.   Ως υπεύθυνη παράταξη που απαρτίζεται από χιλιάδες φοιτήτριες και φοιτητές με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και τη διατήρηση της «ελευθερίας» που στερηθήκαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια, αντιληφθήκαμε τη σημασία της εμβολιαστικής κάλυψης και αποφασίσαμε να «επικοινωνήσουμε» τις τεκμηριωμένες απόψεις των ειδικών με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Tσέκαρε τις γνώσεις σου!

Thank you for your upload